Archipelbuurt in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Archipelbuurt

Een eerste blik op Archipelbuurt

Archipelbuurt is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 6.100 inwoners. Momenteel staan er 65 woningen te koop en zijn er recent 80 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Archipelbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 839.731 euro.

Woningen te koop 65
Woningen recent verkocht 80
Gemiddelde vraagprijs € 839.731
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Archipelbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Archipelbuurt is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Archipelbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Archipelbuurt.

Woningen recent verkocht in Archipelbuurt

Er zijn recent 80 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Archipelbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Archipelbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Archipelbuurt. Een bovenwoning in Archipelbuurt komt het meest (65%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Archipelbuurt

In Archipelbuurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Archipelbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Archipelbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Archipelbuurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Archipelbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Archipelbuurt vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Archipelbuurt

Wil je een huis kopen in Archipelbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Archipelbuurt . Er staan momenteel 65 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Archipelbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Archipelbuurt.

Zoek je huurwoning in Archipelbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Archipelbuurt.

Huizenprijzen in Archipelbuurt

Starterswoningen in Archipelbuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Archipelbuurt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Archipelbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Archipelbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Archipelbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Archipelbuurt is 4.772 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.757 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Archipelbuurt is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Archipelbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Archipelbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Archipelbuurt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Archipelbuurt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Archipelbuurt

Archipelbuurt

Instellingen zijn opgeslagen