Benoordenhout in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Benoordenhout

Een eerste blik op Benoordenhout

Benoordenhout is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 13.705 inwoners. Momenteel staan er 104 woningen te koop en zijn er recent 195 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Benoordenhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 646.962 euro.

Woningen te koop 104
Woningen recent verkocht 195
Gemiddelde vraagprijs € 646.962
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Benoordenhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Benoordenhout is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Benoordenhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Benoordenhout.

Woningen recent verkocht in Benoordenhout

Er zijn recent 195 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benoordenhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Benoordenhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Benoordenhout. Een bovenwoning in Benoordenhout komt het meest (41%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Benoordenhout

In Benoordenhout wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Benoordenhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Benoordenhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Benoordenhout
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Benoordenhout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Benoordenhout vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Benoordenhout

Wil je een huis kopen in Benoordenhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Benoordenhout . Er staan momenteel 104 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Benoordenhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Benoordenhout.

Zoek je huurwoning in Benoordenhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Benoordenhout.

Huizenprijzen in Benoordenhout

Starterswoningen in Benoordenhout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Benoordenhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Benoordenhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Benoordenhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Benoordenhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Benoordenhout is 4.034 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Benoordenhout is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Benoordenhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Benoordenhout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Benoordenhout

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Benoordenhout? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Benoordenhout

Nassaubuurt Uilennest Duinzigt Waalsdorp Arendsdorp Van Hoytemastraat en omgeving

Instellingen zijn opgeslagen