Zuiderpark in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuiderpark

Een eerste blik op Zuiderpark

Zuiderpark is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 160 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zuiderpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 175.472 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 175.472
Percentage gezinnen met kinderen 4%

Verkoopduur woningen in Zuiderpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuiderpark is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuiderpark moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuiderpark.

Woningen recent verkocht in Zuiderpark

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuiderpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuiderpark.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zuiderpark. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuiderpark. Een portiekflat in Zuiderpark komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboot met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuiderpark

In Zuiderpark wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuiderpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuiderpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuiderpark
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zuiderpark

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuiderpark vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Zuiderpark

Wil je een huis kopen in Zuiderpark? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuiderpark . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuiderpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuiderpark.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zuiderpark.

Zoek je huurwoning in Zuiderpark? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zuiderpark.

Huizenprijzen in Zuiderpark

Starterswoningen in Zuiderpark zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Zuiderpark zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuiderpark zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuiderpark? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuiderpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuiderpark is 2.308 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zuiderpark is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zuiderpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuiderpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuiderpark

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuiderpark? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuiderpark

Zuiderpark

Instellingen zijn opgeslagen