Transvaalkwartier in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Transvaalkwartier

Een eerste blik op Transvaalkwartier

Transvaalkwartier is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 16.190 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Transvaalkwartier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 228.480 euro.

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 228.480
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Transvaalkwartier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Transvaalkwartier is 37 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Transvaalkwartier kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Transvaalkwartier

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Transvaalkwartier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Transvaalkwartier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Transvaalkwartier. Een portiekflat in Transvaalkwartier komt het meest (49%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Transvaalkwartier

In Transvaalkwartier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Transvaalkwartier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Transvaalkwartier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Transvaalkwartier
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Transvaalkwartier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Transvaalkwartier vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Transvaalkwartier

Wil je een huis kopen in Transvaalkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Transvaalkwartier. Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Transvaalkwartier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Transvaalkwartier.

Huizenprijzen in Transvaalkwartier

Starterswoningen in Transvaalkwartier zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Transvaalkwartier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Transvaalkwartier zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Transvaalkwartier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Transvaalkwartier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Transvaalkwartier is 2.369 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.351 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Transvaalkwartier is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Transvaalkwartier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Transvaalkwartier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Transvaalkwartier

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Transvaalkwartier? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Transvaalkwartier

Transvaalkwartier-Noord Transvaalkwartier-Midden Transvaalkwartier-Zuid

Instellingen zijn opgeslagen