logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Duindorp in Den Haag

Begrijp de huizenprijzen in Duindorp 's-Gravenhage met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Duindorp 's-Gravenhage

Duindorp is een wijk in de plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 5.810 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duindorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.851 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 369.851
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Duindorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duindorp is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Duindorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Duindorp.

Woningen recent verkocht in Duindorp

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duindorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duindorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duindorp. Een portiekflat in Duindorp komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Duindorp

In Duindorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Duindorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Duindorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Duindorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Duindorp vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Huizenprijzen in Duindorp 's-Gravenhage

Starterswoningen in Duindorp 's-Gravenhage zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Duindorp 's-Gravenhage zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Duindorp 's-Gravenhage zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Duindorp 's-Gravenhage? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Duindorp 's-Gravenhage

Wil je een huis kopen in Duindorp 's-Gravenhage? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Duindorp 's-Gravenhage . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duindorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duindorp.

Bekijk alle koopwoningen in Duindorp 's-Gravenhage. Zoek je huurwoning in Duindorp 's-Gravenhage? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Duindorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duindorp is 4.541 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.852 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Duindorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duindorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Duindorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Duindorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Duindorp

Duindorp