Huizenmarkt Duindorp in Den Haag (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Duindorp

Woningmarkt Duindorp

Duindorp is een wijk in de plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 5.955 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duindorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.647 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 356.647
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Duindorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duindorp is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Duindorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Duindorp.

Woningen recent verkocht in Duindorp

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duindorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duindorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duindorp. Een portiekflat in Duindorp komt het meest (60%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Duindorp

In Duindorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Duindorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Duindorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Duindorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Duindorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Duindorp vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Duindorp waar ligt dat?

Woningen te koop Duindorp

Wil je een huis kopen in Duindorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Duindorp . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duindorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duindorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Duindorp. Zoek je huurwoning in Duindorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Duindorp

Starterswoningen in Duindorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Duindorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Duindorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Duindorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Duindorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duindorp is 3.923 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.803 euro).

Leeftijden Duindorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duindorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Duindorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Duindorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Duindorp

Duindorp