Forepark in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Forepark

Een eerste blik op Forepark

Forepark is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 125 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Forepark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 307.109 euro.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 307.109
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Forepark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Forepark is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Forepark moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Forepark.

Woningen recent verkocht in Forepark

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Forepark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Forepark.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Forepark. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Forepark. Een villa in Forepark komt het meest (40%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Forepark

In Forepark wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Forepark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Forepark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Forepark
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Forepark

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Forepark vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Forepark

Wil je een huis kopen in Forepark? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Forepark . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Forepark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Forepark.

Zoek je huurwoning in Forepark? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Forepark.

Huizenprijzen in Forepark

Starterswoningen in Forepark zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Forepark zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Forepark zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Forepark? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Forepark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Forepark is 5.185 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Forepark is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Forepark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Forepark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Forepark

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Forepark? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Forepark

Vlietzoom-Oost De Rivieren

Instellingen zijn opgeslagen