Moerwijk in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Moerwijk

Een eerste blik op Moerwijk

Moerwijk is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 21.090 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Moerwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 265.169 euro.

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 265.169
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Moerwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moerwijk is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moerwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moerwijk.

Woningen recent verkocht in Moerwijk

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moerwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moerwijk. Een portiekflat in Moerwijk komt het meest (37%) voor. Daarna komt een galerijflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moerwijk

In Moerwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Moerwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Moerwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Moerwijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Moerwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Moerwijk vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Moerwijk

Wil je een huis kopen in Moerwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moerwijk . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moerwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moerwijk.

Zoek je huurwoning in Moerwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Moerwijk.

Huizenprijzen in Moerwijk

Starterswoningen in Moerwijk zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Moerwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moerwijk zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Moerwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Moerwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moerwijk is 2.513 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.319 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Moerwijk is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Moerwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moerwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Moerwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Moerwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Moerwijk

Moerwijk-Oost Moerwijk-West Moerwijk-Noord Moerwijk-Zuid

Instellingen zijn opgeslagen