logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Wateringse Veld in Den Haag

Begrijp de huizenprijzen in Wateringse Veld 's-Gravenhage met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wateringse Veld 's-Gravenhage

Wateringse Veld is een wijk in de plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 23.480 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wateringse Veld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 573.018 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 62
Gemiddelde vraagprijs € 573.018
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Wateringse Veld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wateringse Veld is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wateringse Veld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wateringse Veld.

Woningen recent verkocht in Wateringse Veld

Er zijn recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wateringse Veld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wateringse Veld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wateringse Veld. Een eengezinswoning in Wateringse Veld komt het meest (39%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wateringse Veld

In Wateringse Veld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wateringse Veld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wateringse Veld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Wateringse Veld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wateringse Veld vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Huizenprijzen in Wateringse Veld 's-Gravenhage

Starterswoningen in Wateringse Veld 's-Gravenhage zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wateringse Veld 's-Gravenhage zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wateringse Veld 's-Gravenhage zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wateringse Veld 's-Gravenhage? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wateringse Veld 's-Gravenhage

Wil je een huis kopen in Wateringse Veld 's-Gravenhage? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wateringse Veld 's-Gravenhage . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wateringse Veld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wateringse Veld.

Bekijk alle koopwoningen in Wateringse Veld 's-Gravenhage. Zoek je huurwoning in Wateringse Veld 's-Gravenhage? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wateringse Veld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wateringse Veld is 4.052 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.011 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wateringse Veld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wateringse Veld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wateringse Veld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wateringse Veld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wateringse Veld

Erasmus Veld Hoge Veld Parkbuurt oosteinde Lage Veld Zonne Veld