Huizenmarkt Wateringse Veld in Den Haag (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wateringse Veld

Woningmarkt Wateringse Veld

Wateringse Veld is een wijk in de plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 22.035 inwoners. Momenteel staan er 84 woningen te koop en zijn er recent 101 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wateringse Veld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 556.954 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 84
Woningen recent verkocht 101
Gemiddelde vraagprijs € 556.954
Percentage gezinnen met kinderen 56%

Verkoopduur woningen in Wateringse Veld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wateringse Veld is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wateringse Veld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wateringse Veld.

Woningen recent verkocht in Wateringse Veld

Er zijn recent 101 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wateringse Veld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wateringse Veld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wateringse Veld. Een eengezinswoning in Wateringse Veld komt het meest (38%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wateringse Veld

In Wateringse Veld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wateringse Veld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wateringse Veld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wateringse Veld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Wateringse Veld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wateringse Veld vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Wateringse Veld waar ligt dat?

Woningen te koop Wateringse Veld

Wil je een huis kopen in Wateringse Veld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wateringse Veld . Er staan momenteel 84 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wateringse Veld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wateringse Veld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wateringse Veld. Zoek je huurwoning in Wateringse Veld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wateringse Veld

Starterswoningen in Wateringse Veld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wateringse Veld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wateringse Veld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wateringse Veld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wateringse Veld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wateringse Veld is 4.011 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.735 euro).

Leeftijden Wateringse Veld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wateringse Veld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wateringse Veld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wateringse Veld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wateringse Veld

Erasmus Veld Hoge Veld Parkbuurt oosteinde Lage Veld Zonne Veld