Leyenburg in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Leyenburg

Een eerste blik op Leyenburg

Leyenburg is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 14.910 inwoners. Momenteel staan er 62 woningen te koop en zijn er recent 204 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Leyenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 211.964 euro.

Woningen te koop 62
Woningen recent verkocht 204
Gemiddelde vraagprijs € 211.964
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Leyenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leyenburg is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leyenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leyenburg.

Woningen recent verkocht in Leyenburg

Er zijn recent 204 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leyenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leyenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leyenburg. Een portiekflat in Leyenburg komt het meest (35%) voor. Daarna komt een galerijflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leyenburg

In Leyenburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Leyenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Leyenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leyenburg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Leyenburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Leyenburg vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Leyenburg

Wil je een huis kopen in Leyenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leyenburg . Er staan momenteel 62 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leyenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leyenburg.

Zoek je huurwoning in Leyenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Leyenburg.

Huizenprijzen in Leyenburg

Starterswoningen in Leyenburg zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Leyenburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leyenburg zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leyenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leyenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leyenburg is 2.546 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.450 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Leyenburg is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Leyenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leyenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Leyenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Leyenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Leyenburg

Leyenburg

Instellingen zijn opgeslagen