Haagse Bos in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Haagse Bos

Een eerste blik op Haagse Bos

Haagse Bos is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 425 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Haagse Bos. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 339.861 euro.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 339.861
Percentage gezinnen met kinderen 9%

Verkoopduur woningen in Haagse Bos

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haagse Bos is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haagse Bos moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haagse Bos.

Woningen recent verkocht in Haagse Bos

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haagse Bos. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haagse Bos.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haagse Bos. Een galerijflat in Haagse Bos komt het meest (60%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haagse Bos

In Haagse Bos wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Haagse Bos

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Haagse Bos (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haagse Bos
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Haagse Bos

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Haagse Bos vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Haagse Bos

Wil je een huis kopen in Haagse Bos? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haagse Bos . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haagse Bos alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haagse Bos.

Zoek je huurwoning in Haagse Bos? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Haagse Bos.

Huizenprijzen in Haagse Bos

Starterswoningen in Haagse Bos zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Haagse Bos zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haagse Bos zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haagse Bos? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haagse Bos

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haagse Bos is 3.995 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.800 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Haagse Bos is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Haagse Bos

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haagse Bos vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haagse Bos

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haagse Bos? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haagse Bos

Haagse Bos

Instellingen zijn opgeslagen