De Huizenmarkt in Dedgum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dedgum

Woningmarkt Dedgum

Dedgum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dedgum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 422.037 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 422.037
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Dedgum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dedgum is 136 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dedgum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dedgum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dedgum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dedgum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Dedgum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dedgum. Een eengezinswoning in Dedgum komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dedgum

In Dedgum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dedgum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dedgum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dedgum
Binnenring: Nederland

Dedgum waar ligt dat?

Woningen te koop Dedgum

Wil je een huis kopen in Dedgum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dedgum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dedgum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dedgum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dedgum. Zoek je huurwoning in Dedgum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dedgum

Starterswoningen in Dedgum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dedgum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dedgum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dedgum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dedgum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dedgum is 2.257 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.370 euro).

Leeftijden Dedgum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dedgum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dedgum

Dedgum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.