De Huizenmarkt in Bolsward (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bolsward

Woningmarkt Bolsward

Bolsward is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bolsward. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 325.128 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 65
Gemiddelde vraagprijs € 325.128
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bolsward

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bolsward is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bolsward moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bolsward.

Woningen recent verkocht in Bolsward

Er zijn recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bolsward. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bolsward.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bolsward. Een eengezinswoning in Bolsward komt het meest (67%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bolsward

In Bolsward wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bolsward

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bolsward (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bolsward
Binnenring: Nederland

Bolsward waar ligt dat?

Woningen te koop Bolsward

Wil je een huis kopen in Bolsward? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bolsward . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bolsward alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bolsward.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bolsward. Zoek je huurwoning in Bolsward? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bolsward

Starterswoningen in Bolsward zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bolsward zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bolsward zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bolsward? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bolsward

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bolsward is 2.644 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.289 euro).

Leeftijden Bolsward

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bolsward vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bolsward

Bolsward bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.