logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bolsward

Begrijp de huizenprijzen in Bolsward met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bolsward

Bolsward is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bolsward. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 361.298 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 361.298
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Bolsward

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bolsward is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bolsward moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bolsward.

Woningen recent verkocht in Bolsward

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bolsward. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bolsward.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bolsward. Een eengezinswoning in Bolsward komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bolsward

In Bolsward wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bolsward

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bolsward (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bolsward

Starterswoningen in Bolsward zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bolsward zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bolsward zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bolsward? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bolsward

Wil je een huis kopen in Bolsward? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bolsward . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bolsward alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bolsward.

Bekijk alle koopwoningen in Bolsward. Zoek je huurwoning in Bolsward? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bolsward

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bolsward is 2.930 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.649 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bolsward

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bolsward vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bolsward

Bolsward bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.