Koopwoningen in Bolsward

Bekijk alle 23 woningen te koop in Bolsward. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Bolsward die je zoekt.

Makelaars in Bolsward

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Bolsward? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Bolsward. Een koopwoning bezichtigen in Bolsward? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Bolsward

Er staan 23 woningen te koop in Bolsward die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Bolsward.

Huis te koop in Bolsward

Bolsward is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Bolsward ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Bolsward. Kan je jouw woning niet vinden in Bolsward? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Bolsward op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Bolsward? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Bolsward! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Bolsward, koophuizen Bolsward of 5 kamer woningen Bolsward.
Instellingen zijn opgeslagen