Huizenprijzen en de huizenmarkt in Abbega

Begrijp de huizenprijzen in Abbega met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Abbega

Abbega is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 473.278 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 473.278
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Abbega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abbega is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abbega moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Abbega.

Woningen recent verkocht in Abbega

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abbega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Abbega. Een eengezinswoning in Abbega komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Abbega

In Abbega wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Abbega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Abbega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Abbega

Starterswoningen in Abbega zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Abbega zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Abbega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Abbega? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Abbega

Wil je een huis kopen in Abbega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abbega . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abbega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abbega.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Abbega.

Bekijk alle koopwoningen in Abbega. Zoek je huurwoning in Abbega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Abbega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abbega is 3.021 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.700 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Abbega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abbega vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Abbega

Abbega bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.