De Huizenmarkt in Abbega (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Abbega

Woningmarkt Abbega

Abbega is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 373.742 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 373.742
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Abbega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abbega is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abbega moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Abbega.

Woningen recent verkocht in Abbega

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abbega.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Abbega. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Abbega. Een eengezinswoning in Abbega komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Abbega

In Abbega wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Abbega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Abbega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Abbega
Binnenring: Nederland

Abbega waar ligt dat?

Woningen te koop Abbega

Wil je een huis kopen in Abbega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abbega . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abbega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abbega.

Bekijk hier alle koopwoningen in Abbega. Zoek je huurwoning in Abbega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Abbega

Starterswoningen in Abbega zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Abbega zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Abbega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Abbega? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Abbega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abbega is 2.871 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.577 euro).

Leeftijden Abbega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abbega vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Abbega

Abbega bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.