Huizenprijzen en de huizenmarkt in Slochteren

Begrijp de huizenprijzen in Slochteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Slochteren

Slochteren is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slochteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 324.430 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 324.430
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Slochteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slochteren is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slochteren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Slochteren

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slochteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slochteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slochteren. Een eengezinswoning in Slochteren komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slochteren

In Slochteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slochteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slochteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Slochteren

Starterswoningen in Slochteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slochteren zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slochteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Slochteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Slochteren

Wil je een huis kopen in Slochteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slochteren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slochteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slochteren.

Bekijk alle koopwoningen in Slochteren. Zoek je huurwoning in Slochteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Slochteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slochteren is 2.593 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.153 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Slochteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slochteren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Slochteren

Slochteren bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.