De Huizenmarkt in Sibrandabuorren (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sibrandabuorren

Woningmarkt Sibrandabuorren

Sibrandabuorren is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibrandabuorren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 819.849 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 819.849
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Sibrandabuorren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sibrandabuorren is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sibrandabuorren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sibrandabuorren.

Woningen recent verkocht in Sibrandabuorren

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibrandabuorren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sibrandabuorren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sibrandabuorren. Een eengezinswoning in Sibrandabuorren komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sibrandabuorren

In Sibrandabuorren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sibrandabuorren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sibrandabuorren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sibrandabuorren
Binnenring: Nederland

Sibrandabuorren waar ligt dat?

Woningen te koop Sibrandabuorren

Wil je een huis kopen in Sibrandabuorren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sibrandabuorren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sibrandabuorren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sibrandabuorren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sibrandabuorren. Zoek je huurwoning in Sibrandabuorren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sibrandabuorren

Starterswoningen in Sibrandabuorren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sibrandabuorren zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sibrandabuorren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sibrandabuorren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sibrandabuorren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sibrandabuorren is 4.016 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.596 euro).

Leeftijden Sibrandabuorren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sibrandabuorren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sibrandabuorren

Sibrandabuorren bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.