logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sibrandabuorren

Begrijp de huizenprijzen in Sibrandabuorren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sibrandabuorren

Sibrandabuorren is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibrandabuorren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 625.699 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 625.699
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Sibrandabuorren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sibrandabuorren is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sibrandabuorren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sibrandabuorren.

Woningen recent verkocht in Sibrandabuorren

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibrandabuorren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sibrandabuorren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sibrandabuorren. Een eengezinswoning in Sibrandabuorren komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sibrandabuorren

In Sibrandabuorren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sibrandabuorren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sibrandabuorren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sibrandabuorren

Starterswoningen in Sibrandabuorren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sibrandabuorren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sibrandabuorren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sibrandabuorren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sibrandabuorren

Wil je een huis kopen in Sibrandabuorren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sibrandabuorren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sibrandabuorren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sibrandabuorren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sibrandabuorren.

Bekijk alle koopwoningen in Sibrandabuorren. Zoek je huurwoning in Sibrandabuorren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sibrandabuorren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sibrandabuorren is 3.000 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.190 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sibrandabuorren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sibrandabuorren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sibrandabuorren

Sibrandabuorren bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.