Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sebaldeburen

Begrijp de huizenprijzen in Sebaldeburen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sebaldeburen

Sebaldeburen is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sebaldeburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 317.539 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 317.539
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Sebaldeburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sebaldeburen is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sebaldeburen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sebaldeburen.

Woningen recent verkocht in Sebaldeburen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sebaldeburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sebaldeburen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sebaldeburen. Een eengezinswoning in Sebaldeburen komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sebaldeburen

In Sebaldeburen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sebaldeburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sebaldeburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sebaldeburen

Starterswoningen in Sebaldeburen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sebaldeburen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sebaldeburen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sebaldeburen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sebaldeburen

Wil je een huis kopen in Sebaldeburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sebaldeburen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sebaldeburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sebaldeburen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sebaldeburen.

Bekijk alle koopwoningen in Sebaldeburen. Zoek je huurwoning in Sebaldeburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sebaldeburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sebaldeburen is 2.837 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.254 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sebaldeburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sebaldeburen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sebaldeburen

Sebaldeburen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.