Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sappemeer

Begrijp de huizenprijzen in Sappemeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sappemeer

Sappemeer is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sappemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 293.023 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 293.023
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Sappemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sappemeer is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sappemeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sappemeer.

Woningen recent verkocht in Sappemeer

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sappemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sappemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sappemeer. Een eengezinswoning in Sappemeer komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sappemeer

In Sappemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sappemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sappemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sappemeer

Starterswoningen in Sappemeer zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sappemeer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sappemeer zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sappemeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sappemeer

Wil je een huis kopen in Sappemeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sappemeer . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sappemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sappemeer.

Bekijk alle koopwoningen in Sappemeer. Zoek je huurwoning in Sappemeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sappemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sappemeer is 2.402 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.165 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sappemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sappemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sappemeer

Sappemeer bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.