Huizenprijzen en de huizenmarkt in Reahûs

Begrijp de huizenprijzen in Reahûs met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Reahûs

Reahûs is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reahûs. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 239.355 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 239.355
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Reahûs

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reahûs is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reahûs moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Reahûs.

Woningen recent verkocht in Reahûs

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reahûs. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reahûs.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reahûs. Een eengezinswoning in Reahûs komt het meest (63%) voor. Daarna komt een landhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reahûs

In Reahûs wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reahûs

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reahûs (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Reahûs

Starterswoningen in Reahûs zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reahûs zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reahûs zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Reahûs? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Reahûs

Wil je een huis kopen in Reahûs? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reahûs . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reahûs alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reahûs.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Reahûs.

Bekijk alle koopwoningen in Reahûs. Zoek je huurwoning in Reahûs? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reahûs

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reahûs is 3.165 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.523 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Reahûs

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reahûs vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Reahûs

Reahûs bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.