Huizenprijzen en de huizenmarkt in Piaam

Begrijp de huizenprijzen in Piaam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Piaam

Piaam is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Piaam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.826 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 440.826
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Piaam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Piaam is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Piaam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Piaam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Piaam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Piaam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Piaam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Piaam. Een eengezinswoning in Piaam komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Piaam

In Piaam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Piaam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Piaam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Piaam

Starterswoningen in Piaam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Piaam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Piaam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Piaam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Piaam

Wil je een huis kopen in Piaam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Piaam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Piaam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Piaam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Piaam.

Bekijk alle koopwoningen in Piaam. Zoek je huurwoning in Piaam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Piaam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Piaam is 1.826 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.055 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Piaam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Piaam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Piaam

Piaam bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.