logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Parrega

Begrijp de huizenprijzen in Parrega met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Parrega

Parrega is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Parrega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.335 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 454.335
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Parrega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Parrega is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Parrega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Parrega

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Parrega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Parrega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Parrega. Een eengezinswoning in Parrega komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Parrega

In Parrega wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Parrega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Parrega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Parrega

Starterswoningen in Parrega zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Parrega zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Parrega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Parrega? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Parrega

Wil je een huis kopen in Parrega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Parrega . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Parrega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Parrega.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Parrega.

Bekijk alle koopwoningen in Parrega. Zoek je huurwoning in Parrega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Parrega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Parrega is 2.692 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.613 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Parrega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Parrega vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Parrega

Parrega bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.