De Huizenmarkt in Parrega (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Parrega

Woningmarkt Parrega

Parrega is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Parrega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 388.184 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 388.184
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Parrega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Parrega is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Parrega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Parrega

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Parrega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Parrega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Parrega. Een eengezinswoning in Parrega komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Parrega

In Parrega wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Parrega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Parrega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Parrega
Binnenring: Nederland

Parrega waar ligt dat?

Woningen te koop Parrega

Wil je een huis kopen in Parrega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Parrega . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Parrega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Parrega.

Bekijk hier alle koopwoningen in Parrega. Zoek je huurwoning in Parrega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Parrega

Starterswoningen in Parrega zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Parrega zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Parrega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Parrega? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Parrega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Parrega is 2.804 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.349 euro).

Leeftijden Parrega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Parrega vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Parrega

Parrega bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.