De Huizenmarkt in Oldekerk (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oldekerk

Woningmarkt Oldekerk

Oldekerk is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldekerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 327.194 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 327.194
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oldekerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldekerk is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldekerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldekerk.

Woningen recent verkocht in Oldekerk

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldekerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldekerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldekerk. Een eengezinswoning in Oldekerk komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldekerk

In Oldekerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldekerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldekerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldekerk
Binnenring: Nederland

Oldekerk waar ligt dat?

Woningen te koop Oldekerk

Wil je een huis kopen in Oldekerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldekerk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldekerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldekerk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oldekerk. Zoek je huurwoning in Oldekerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oldekerk

Starterswoningen in Oldekerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldekerk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldekerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldekerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldekerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldekerk is 2.815 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.405 euro).

Leeftijden Oldekerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldekerk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oldekerk

Oldekerk bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.