De Huizenmarkt in Nijhuizum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijhuizum

Woningmarkt Nijhuizum

Nijhuizum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijhuizum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 445.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 445.000
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nijhuizum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijhuizum is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Nijhuizum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijhuizum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijhuizum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nijhuizum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijhuizum. Een woonboerderij in Nijhuizum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Nijhuizum

In Nijhuizum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijhuizum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijhuizum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijhuizum
Binnenring: Nederland

Nijhuizum waar ligt dat?

Woningen te koop Nijhuizum

Wil je een huis kopen in Nijhuizum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijhuizum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijhuizum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijhuizum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijhuizum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijhuizum. Zoek je huurwoning in Nijhuizum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijhuizum

Starterswoningen in Nijhuizum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijhuizum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijhuizum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijhuizum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijhuizum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijhuizum is 1.935 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (1.935 euro).

Leeftijden Nijhuizum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijhuizum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nijhuizum

Nijhuizum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.