De Huizenmarkt in Meeden (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meeden

Woningmarkt Meeden

Meeden is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meeden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 312.277 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 312.277
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Meeden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meeden is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meeden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meeden

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meeden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meeden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meeden. Een eengezinswoning in Meeden komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meeden

In Meeden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meeden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meeden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meeden
Binnenring: Nederland

Meeden waar ligt dat?

Woningen te koop Meeden

Wil je een huis kopen in Meeden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meeden . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meeden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meeden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meeden. Zoek je huurwoning in Meeden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meeden

Starterswoningen in Meeden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meeden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meeden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meeden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meeden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meeden is 2.357 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.831 euro).

Leeftijden Meeden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meeden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Meeden

Meeden bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.