De Huizenmarkt in Lytsewierrum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lytsewierrum

Woningmarkt Lytsewierrum

Lytsewierrum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lytsewierrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 188.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 188.500
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lytsewierrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lytsewierrum is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lytsewierrum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lytsewierrum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lytsewierrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lytsewierrum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lytsewierrum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lytsewierrum. Een eengezinswoning in Lytsewierrum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Lytsewierrum

In Lytsewierrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lytsewierrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lytsewierrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lytsewierrum
Binnenring: Nederland

Lytsewierrum waar ligt dat?

Woningen te koop Lytsewierrum

Wil je een huis kopen in Lytsewierrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lytsewierrum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lytsewierrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lytsewierrum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lytsewierrum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lytsewierrum. Zoek je huurwoning in Lytsewierrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lytsewierrum

Starterswoningen in Lytsewierrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lytsewierrum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lytsewierrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lytsewierrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lytsewierrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lytsewierrum is 1.794 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Lytsewierrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lytsewierrum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lytsewierrum

Lytsewierrum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.