logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Longerhouw

Begrijp de huizenprijzen in Longerhouw met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Longerhouw

Longerhouw is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Longerhouw. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 371.763 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 371.763
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Longerhouw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Longerhouw is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Longerhouw kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Longerhouw

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Longerhouw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Longerhouw.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Longerhouw. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Longerhouw. Een eengezinswoning in Longerhouw komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Longerhouw

In Longerhouw wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Longerhouw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Longerhouw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Longerhouw

Starterswoningen in Longerhouw zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Longerhouw zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Longerhouw zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Longerhouw? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Longerhouw

Wil je een huis kopen in Longerhouw? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Longerhouw . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Longerhouw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Longerhouw.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Longerhouw.

Bekijk alle koopwoningen in Longerhouw. Zoek je huurwoning in Longerhouw? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Longerhouw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Longerhouw is 2.422 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.606 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Longerhouw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Longerhouw vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Longerhouw

Longerhouw bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.