De Huizenmarkt in Longerhouw (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Longerhouw

Woningmarkt Longerhouw

Longerhouw is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Longerhouw. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 371.763 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 371.763
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Longerhouw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Longerhouw is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Longerhouw kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Longerhouw

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Longerhouw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Longerhouw.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Longerhouw. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Longerhouw. Een eengezinswoning in Longerhouw komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Longerhouw

In Longerhouw wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Longerhouw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Longerhouw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Longerhouw
Binnenring: Nederland

Longerhouw waar ligt dat?

Woningen te koop Longerhouw

Wil je een huis kopen in Longerhouw? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Longerhouw . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Longerhouw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Longerhouw.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Longerhouw.

Bekijk hier alle koopwoningen in Longerhouw. Zoek je huurwoning in Longerhouw? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Longerhouw

Starterswoningen in Longerhouw zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Longerhouw zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Longerhouw zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Longerhouw? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Longerhouw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Longerhouw is 2.422 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.606 euro).

Leeftijden Longerhouw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Longerhouw vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Longerhouw

Longerhouw bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.