De Huizenmarkt in Loënga (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Loënga

Woningmarkt Loënga

Loënga is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loënga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 995.041 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 995.041
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Loënga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loënga is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loënga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loënga

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loënga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loënga.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Loënga. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loënga. Een woonboerderij in Loënga komt het meest (67%) voor. Daarna komt een landhuis met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loënga

In Loënga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loënga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loënga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loënga
Binnenring: Nederland

Loënga waar ligt dat?

Woningen te koop Loënga

Wil je een huis kopen in Loënga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loënga . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loënga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loënga.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Loënga.

Bekijk hier alle koopwoningen in Loënga. Zoek je huurwoning in Loënga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Loënga

Starterswoningen in Loënga zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loënga zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loënga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loënga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loënga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loënga is 3.892 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.720 euro).

Leeftijden Loënga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loënga vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Loënga

Loënga bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.