logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Koufurderrige

Begrijp de huizenprijzen in Koufurderrige met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Koufurderrige

Koufurderrige is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koufurderrige. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 339.680 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 339.680
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Koufurderrige

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koufurderrige is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Koufurderrige

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koufurderrige. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koufurderrige.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Koufurderrige. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koufurderrige. Een woonboerderij in Koufurderrige komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koufurderrige

In Koufurderrige wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koufurderrige

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koufurderrige (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Koufurderrige

Starterswoningen in Koufurderrige zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Koufurderrige zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koufurderrige zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Koufurderrige? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Koufurderrige

Wil je een huis kopen in Koufurderrige? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koufurderrige . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koufurderrige alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koufurderrige.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Koufurderrige.

Bekijk alle koopwoningen in Koufurderrige. Zoek je huurwoning in Koufurderrige? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Koufurderrige

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koufurderrige is 2.837 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.927 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Koufurderrige

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koufurderrige vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Koufurderrige

Koufurderrige bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.