Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kornwerderzand

Begrijp de huizenprijzen in Kornwerderzand met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kornwerderzand

Kornwerderzand is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kornwerderzand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 183.248 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 183.248
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kornwerderzand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kornwerderzand is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kornwerderzand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kornwerderzand.

Woningen recent verkocht in Kornwerderzand

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kornwerderzand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kornwerderzand.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kornwerderzand. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kornwerderzand. Een eengezinswoning in Kornwerderzand komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Kornwerderzand

In Kornwerderzand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kornwerderzand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kornwerderzand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kornwerderzand

Starterswoningen in Kornwerderzand zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kornwerderzand zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kornwerderzand zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kornwerderzand? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kornwerderzand

Wil je een huis kopen in Kornwerderzand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kornwerderzand . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kornwerderzand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kornwerderzand.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kornwerderzand.

Bekijk alle koopwoningen in Kornwerderzand. Zoek je huurwoning in Kornwerderzand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kornwerderzand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kornwerderzand is 1.934 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.853 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kornwerderzand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kornwerderzand vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kornwerderzand

Kornwerderzand bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.