De Huizenmarkt in Kimswerd (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kimswerd

Woningmarkt Kimswerd

Kimswerd is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kimswerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 303.315 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 303.315
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kimswerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kimswerd is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kimswerd moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kimswerd.

Woningen recent verkocht in Kimswerd

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kimswerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kimswerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kimswerd. Een eengezinswoning in Kimswerd komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kimswerd

In Kimswerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kimswerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kimswerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kimswerd
Binnenring: Nederland

Kimswerd waar ligt dat?

Woningen te koop Kimswerd

Wil je een huis kopen in Kimswerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kimswerd . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kimswerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kimswerd.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kimswerd. Zoek je huurwoning in Kimswerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kimswerd

Starterswoningen in Kimswerd zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kimswerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kimswerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kimswerd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kimswerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kimswerd is 2.960 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.282 euro).

Leeftijden Kimswerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kimswerd vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kimswerd

Kimswerd bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.