Huizenprijzen en de huizenmarkt in Itens

Begrijp de huizenprijzen in Itens met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Itens

Itens is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Itens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 202.969 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 202.969
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Itens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Itens is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Itens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Itens.

Woningen recent verkocht in Itens

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Itens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Itens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Itens. Een eengezinswoning in Itens komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Itens

In Itens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Itens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Itens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Itens

Starterswoningen in Itens zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Itens zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Itens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Itens? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Itens

Wil je een huis kopen in Itens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Itens . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Itens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Itens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Itens.

Bekijk alle koopwoningen in Itens. Zoek je huurwoning in Itens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Itens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Itens is 2.232 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.296 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Itens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Itens vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Itens

Itens bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.