Huizenprijzen en de huizenmarkt in Iens

Begrijp de huizenprijzen in Iens met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Iens

Iens is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Iens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 404.167 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 404.167
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Iens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Iens is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Iens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Iens.

Woningen recent verkocht in Iens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Iens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Iens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Iens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Iens. Een landhuis in Iens komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Iens

In Iens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Iens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Iens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Iens

Starterswoningen in Iens zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Iens zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Iens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Iens? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Iens

Wil je een huis kopen in Iens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Iens . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Iens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Iens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Iens.

Bekijk alle koopwoningen in Iens. Zoek je huurwoning in Iens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Iens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Iens is 1.975 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Iens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Iens vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Iens

Iens bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.