De Huizenmarkt in Hinnaard (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hinnaard

Woningmarkt Hinnaard

Hinnaard is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hinnaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 374.584 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 374.584
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hinnaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hinnaard is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hinnaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hinnaard.

Woningen recent verkocht in Hinnaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hinnaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hinnaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hinnaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hinnaard. Een woonboerderij in Hinnaard komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Hinnaard

In Hinnaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hinnaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hinnaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hinnaard
Binnenring: Nederland

Hinnaard waar ligt dat?

Woningen te koop Hinnaard

Wil je een huis kopen in Hinnaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hinnaard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hinnaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hinnaard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hinnaard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hinnaard. Zoek je huurwoning in Hinnaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hinnaard

Starterswoningen in Hinnaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hinnaard zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hinnaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hinnaard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hinnaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hinnaard is 3.472 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.261 euro).

Leeftijden Hinnaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hinnaard vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hinnaard

Hinnaard bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.