Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hidaard

Begrijp de huizenprijzen in Hidaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hidaard

Hidaard is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hidaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 470.542 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 470.542
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hidaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hidaard is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hidaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hidaard.

Woningen recent verkocht in Hidaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hidaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hidaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hidaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hidaard. Een eengezinswoning in Hidaard komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hidaard

In Hidaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hidaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hidaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hidaard

Starterswoningen in Hidaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hidaard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hidaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hidaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hidaard

Wil je een huis kopen in Hidaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hidaard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hidaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hidaard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hidaard.

Bekijk alle koopwoningen in Hidaard. Zoek je huurwoning in Hidaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hidaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hidaard is 3.341 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.008 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hidaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hidaard vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hidaard

Hidaard bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.