Alle woningmarktinfo Hichtum in gemeente Súdwest-Fryslân

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hichtum

Een eerste blik op Hichtum

Hichtum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hichtum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 425.211 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 425.211
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hichtum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hichtum is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hichtum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hichtum.

Woningen recent verkocht in Hichtum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hichtum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hichtum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hichtum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hichtum. Een eengezinswoning in Hichtum komt het meest (75%) voor. Daarna komt een landhuis met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hichtum

In Hichtum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hichtum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hichtum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hichtum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hichtum

Wil je een huis kopen in Hichtum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hichtum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hichtum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hichtum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hichtum.

Zoek je huurwoning in Hichtum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hichtum.

Huizenprijzen in Hichtum

Starterswoningen in Hichtum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hichtum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hichtum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hichtum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hichtum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hichtum is 2.039 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.647 euro).

Leeftijden Hichtum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hichtum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hichtum

Hichtum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen