De Huizenmarkt in Hartwerd (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hartwerd

Woningmarkt Hartwerd

Hartwerd is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hartwerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 514.798 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 514.798
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hartwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hartwerd is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Hartwerd

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hartwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hartwerd.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hartwerd. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hartwerd. Een woonboerderij in Hartwerd komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hartwerd

In Hartwerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hartwerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hartwerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hartwerd
Binnenring: Nederland

Hartwerd waar ligt dat?

Woningen te koop Hartwerd

Wil je een huis kopen in Hartwerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hartwerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hartwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hartwerd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hartwerd.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hartwerd. Zoek je huurwoning in Hartwerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hartwerd

Starterswoningen in Hartwerd zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hartwerd zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hartwerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hartwerd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hartwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hartwerd is 3.288 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.830 euro).

Leeftijden Hartwerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hartwerd vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hartwerd

Hartwerd bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.