logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Goënga

Begrijp de huizenprijzen in Goënga met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goënga

Goënga is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goënga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 351.438 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 351.438
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Goënga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goënga is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goënga moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goënga.

Woningen recent verkocht in Goënga

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goënga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goënga.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Goënga. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goënga. Een eengezinswoning in Goënga komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goënga

In Goënga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goënga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goënga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goënga

Starterswoningen in Goënga zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goënga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goënga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goënga? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goënga

Wil je een huis kopen in Goënga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goënga . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goënga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goënga.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Goënga.

Bekijk alle koopwoningen in Goënga. Zoek je huurwoning in Goënga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goënga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goënga is 3.679 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.384 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goënga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goënga vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Goënga

Goënga bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.