Huizenmarkt Naastenbest in Best (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Naastenbest

Woningmarkt Naastenbest

Naastenbest is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Naastenbest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 387.538 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 387.538
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Naastenbest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Naastenbest is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Naastenbest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Naastenbest.

Woningen recent verkocht in Naastenbest

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Naastenbest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Naastenbest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Naastenbest. Een eengezinswoning in Naastenbest komt het meest (68%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Naastenbest

In Naastenbest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Naastenbest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Naastenbest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Naastenbest
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Naastenbest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Naastenbest vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Naastenbest waar ligt dat?

Woningen te koop Naastenbest

Wil je een huis kopen in Naastenbest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Naastenbest . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Naastenbest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Naastenbest.

Bekijk hier alle koopwoningen in Naastenbest. Zoek je huurwoning in Naastenbest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Naastenbest

Starterswoningen in Naastenbest zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Naastenbest zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Naastenbest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Naastenbest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Naastenbest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Naastenbest is 3.397 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.167 euro).

Leeftijden Naastenbest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Naastenbest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Naastenbest

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Naastenbest. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van Naastenbest

Naastenbest bestaat uit 64 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.