Huizenmarkt Salderes in Best (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Salderes

Woningmarkt Salderes

Salderes is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Salderes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 446.446 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 446.446
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Salderes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Salderes is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Salderes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Salderes.

Woningen recent verkocht in Salderes

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Salderes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Salderes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Salderes. Een eengezinswoning in Salderes komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Salderes

In Salderes wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Salderes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Salderes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Salderes
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Salderes

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Salderes vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Salderes waar ligt dat?

Woningen te koop Salderes

Wil je een huis kopen in Salderes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Salderes . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Salderes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Salderes.

Bekijk hier alle koopwoningen in Salderes. Zoek je huurwoning in Salderes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Salderes

Starterswoningen in Salderes zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Salderes zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Salderes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Salderes? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Salderes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Salderes is 3.318 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.131 euro).

Leeftijden Salderes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Salderes vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Salderes

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Salderes. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van Salderes

Salderes bestaat uit 40 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.