Huizenmarkt Breeven in Best (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Breeven

Woningmarkt Breeven

Breeven is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breeven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 649.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 649.000
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Breeven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breeven is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Breeven

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breeven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breeven.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Breeven. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breeven. Een eengezinswoning in Breeven komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Breeven

In Breeven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breeven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breeven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Breeven
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Breeven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Breeven vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Breeven waar ligt dat?

Woningen te koop Breeven

Wil je een huis kopen in Breeven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breeven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breeven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breeven.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Breeven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Breeven. Zoek je huurwoning in Breeven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Breeven

Starterswoningen in Breeven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Breeven zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breeven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Breeven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Breeven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breeven is 2.009 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Breeven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breeven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Breeven

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Breeven. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van Breeven

Breeven bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.