Alle woningmarktinfo Gemeente Best

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Best

Een eerste blik op Best

Best is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staan er 61 woningen te koop en zijn er recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Best. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 61
Woningen recent verkocht 88
Gemiddelde vraagprijs € 637.276
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Best

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Best is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Best moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Best.

Woningen recent verkocht in Best

Er zijn recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Best. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Best.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Best. Een eengezinswoning in Best komt het meest (55%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Best

In Best wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Best

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Best (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Best
Binnenring: Nederland

Best waar ligt dat?

Woningen te koop in Best

Wil je een huis kopen in Best? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Best . Er staan momenteel 61 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Best alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Best.

Bekijk hier alle koopwoningen in Best. Zoek je huurwoning in Best? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Best

Starterswoningen in Best zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Best zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Best zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Best? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Best

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Best is 3.684 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.294 euro).

Leeftijden Best

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Best vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Best

De gemeente Best telt 1 plaats.

Best

Alle wijken van Best

Best bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Best