Huizenmarkt Heide in Best (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heide

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Heide

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heide.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heide. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Heide

In Heide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heide
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heide

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heide vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Heide waar ligt dat?

Woningen te koop Heide

Wil je een huis kopen in Heide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heide . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heide.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heide.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heide. Zoek je huurwoning in Heide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Heide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Heide

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Heide. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van Heide

Heide bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.