Huizenmarkt Heuveleind in Best (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heuveleind

Woningmarkt Heuveleind

Heuveleind is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heuveleind. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 564.349 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 564.349
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Heuveleind

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heuveleind is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heuveleind moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heuveleind.

Woningen recent verkocht in Heuveleind

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heuveleind. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heuveleind.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heuveleind. Een eengezinswoning in Heuveleind komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heuveleind

In Heuveleind wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heuveleind

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heuveleind (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heuveleind
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heuveleind

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heuveleind vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Heuveleind waar ligt dat?

Woningen te koop Heuveleind

Wil je een huis kopen in Heuveleind? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heuveleind . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heuveleind alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heuveleind.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heuveleind. Zoek je huurwoning in Heuveleind? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heuveleind

Starterswoningen in Heuveleind zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heuveleind zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heuveleind zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heuveleind? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heuveleind

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heuveleind is 4.005 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.502 euro).

Leeftijden Heuveleind

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heuveleind vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Heuveleind

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Heuveleind. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van Heuveleind

Heuveleind bestaat uit 74 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.