logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Best

Begrijp de huizenprijzen in Best met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Best

Best is een plaats in de gemeente Best. Deze plaats telt volgens het CBS 30.897 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 252 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Best. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 654.961 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 252
Gemiddelde vraagprijs € 654.961
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Best

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Best is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Best moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Best.

Woningen recent verkocht in Best

Er zijn recent 252 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Best. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Best.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Best. Een eengezinswoning in Best komt het meest (58%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Best

In Best wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Best

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Best (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Best

Starterswoningen in Best zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Best zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Best zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Best? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Best

Wil je een huis kopen in Best? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Best . Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Best alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Best.

Bekijk alle koopwoningen in Best. Zoek je huurwoning in Best? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Best

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Best is 3.971 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.697 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Best

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Best vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Best

Best bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Best