Huizenmarkt Kantonnier in Best (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kantonnier

Woningmarkt Kantonnier

Kantonnier is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kantonnier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 380.314 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 380.314
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Kantonnier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kantonnier is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kantonnier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kantonnier.

Woningen recent verkocht in Kantonnier

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kantonnier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kantonnier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kantonnier. Een eengezinswoning in Kantonnier komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kantonnier

In Kantonnier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kantonnier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kantonnier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kantonnier
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kantonnier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kantonnier vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kantonnier waar ligt dat?

Woningen te koop Kantonnier

Wil je een huis kopen in Kantonnier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kantonnier . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kantonnier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kantonnier.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kantonnier. Zoek je huurwoning in Kantonnier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kantonnier

Starterswoningen in Kantonnier zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kantonnier zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kantonnier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kantonnier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kantonnier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kantonnier is 3.499 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.041 euro).

Leeftijden Kantonnier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kantonnier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kantonnier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kantonnier. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van Kantonnier

Kantonnier bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.