Huizenmarkt 't Zand in Best (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 't Zand

Woningmarkt 't Zand

't Zand is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Zand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 350.813 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 350.813
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in 't Zand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Zand is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in 't Zand

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Zand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Zand.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 't Zand. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Zand. Een eengezinswoning in 't Zand komt het meest (80%) voor. Daarna komt een landhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Zand

In 't Zand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 't Zand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 't Zand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 't Zand
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 't Zand

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 't Zand vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

't Zand waar ligt dat?

Woningen te koop 't Zand

Wil je een huis kopen in 't Zand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Zand . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Zand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Zand.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 't Zand.

Bekijk hier alle koopwoningen in 't Zand. Zoek je huurwoning in 't Zand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 't Zand

Starterswoningen in 't Zand zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 't Zand zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Zand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 't Zand? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 't Zand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Zand is 4.583 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.214 euro).

Leeftijden 't Zand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Zand vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom 't Zand

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom 't Zand. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van 't Zand

't Zand bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.