Huizenmarkt Batadorp in Best (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Batadorp

Woningmarkt Batadorp

Batadorp is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Batadorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 427.331 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 427.331
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Batadorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Batadorp is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Batadorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Batadorp.

Woningen recent verkocht in Batadorp

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Batadorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Batadorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Batadorp. Een eengezinswoning in Batadorp komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Batadorp

In Batadorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Batadorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Batadorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Batadorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Batadorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Batadorp vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Batadorp waar ligt dat?

Woningen te koop Batadorp

Wil je een huis kopen in Batadorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Batadorp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Batadorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Batadorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Batadorp. Zoek je huurwoning in Batadorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Batadorp

Starterswoningen in Batadorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Batadorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Batadorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Batadorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Batadorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Batadorp is 3.527 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.765 euro).

Leeftijden Batadorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Batadorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Batadorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Batadorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van Batadorp

Batadorp bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.