Huizenmarkt Speelheide in Best (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Speelheide

Woningmarkt Speelheide

Speelheide is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Speelheide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 458.366 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 458.366
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Speelheide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Speelheide is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Speelheide kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Speelheide

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Speelheide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Speelheide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Speelheide. Een eengezinswoning in Speelheide komt het meest (91%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Speelheide

In Speelheide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Speelheide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Speelheide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Speelheide
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Speelheide

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Speelheide vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Speelheide waar ligt dat?

Woningen te koop Speelheide

Wil je een huis kopen in Speelheide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Speelheide . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Speelheide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Speelheide.

Bekijk hier alle koopwoningen in Speelheide. Zoek je huurwoning in Speelheide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Speelheide

Starterswoningen in Speelheide zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Speelheide zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Speelheide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Speelheide? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Speelheide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Speelheide is 4.030 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.881 euro).

Leeftijden Speelheide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Speelheide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Speelheide

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Speelheide. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van Speelheide

Speelheide bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.