Huizenmarkt Hoge Akker in Best (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoge Akker

Woningmarkt Hoge Akker

Hoge Akker is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoge Akker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 314.355 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 314.355
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hoge Akker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoge Akker is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoge Akker moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoge Akker.

Woningen recent verkocht in Hoge Akker

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoge Akker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoge Akker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoge Akker. Een eengezinswoning in Hoge Akker komt het meest (49%) voor. Daarna komt een galerijflat met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoge Akker

In Hoge Akker wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoge Akker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoge Akker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoge Akker
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoge Akker

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoge Akker vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoge Akker waar ligt dat?

Woningen te koop Hoge Akker

Wil je een huis kopen in Hoge Akker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoge Akker . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoge Akker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoge Akker.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoge Akker. Zoek je huurwoning in Hoge Akker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoge Akker

Starterswoningen in Hoge Akker zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoge Akker zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoge Akker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoge Akker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoge Akker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoge Akker is 3.499 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.034 euro).

Leeftijden Hoge Akker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoge Akker vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoge Akker

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoge Akker. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van Hoge Akker

Hoge Akker bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.