logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Best in Best

Begrijp de huizenprijzen in Best Best met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Best Best

Best is een wijk in de plaats Best binnen de gemeente Best. Deze wijk telt volgens het CBS 30.900 inwoners. Momenteel staan er 56 woningen te koop en zijn er recent 173 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Best. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 653.576 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 56
Woningen recent verkocht 173
Gemiddelde vraagprijs € 653.576
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Best

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Best is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Best moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Best.

Woningen recent verkocht in Best

Er zijn recent 173 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Best. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Best.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Best. Een eengezinswoning in Best komt het meest (57%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Best

In Best wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Best

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Best (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Best

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Best vergeleken met de Best en Nederland.

Huizenprijzen in Best Best

Starterswoningen in Best Best zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Best Best zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Best Best zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Best Best? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Best Best

Wil je een huis kopen in Best Best? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Best Best . Er staan momenteel 56 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Best alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Best.

Bekijk alle koopwoningen in Best Best. Zoek je huurwoning in Best Best? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Best

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Best is 3.884 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.724 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Best

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Best vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Best

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Best? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Best

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier Steegsche Velden Aarlesche Erven